Nutriční hodnoty (Věnec s oříšky a čokoládou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 23
Energie | 22 390 kJ / 5 351 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 49,85 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,85 g |
Tuky | 308,69 g |
– nasycené | 161,30 g |
– nenasycené | 129,21 g |
–– mononenasycené | 112,25 g |
–– polynenasycené | 16,96 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 32,65 g |
Cholesterol | 1,94 g |
Sodík | 747 mg |
Sůl | 2,26 g |
Sacharidy | 514,25 g |
– cukry | 130,08 g |
––– laktóza | 14,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g jablek | Jablko čerstvé | 400 g |
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
50 g 50 g mletých lískových oříšků | Lískový ořech mletý | 50 g |
50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
100 g 100 g strouhané čokolády | Čokoláda mléčná 30% | 100 g |
1 lžíci 1 lžíci moučkového cukru | Cukr bílý | 25 g |
tuk a mouka do formy | Mouka pšeničná hladká | |
kousky kousky jablek na zdobení | Cukrářské zdobení |