Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Věnec s oříšky a čokoládou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 23

Energie22 390 kJ /
5 351 kcal
Bílkoviny112,70 g
– z toho živočišné bílkoviny49,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,85 g
Tuky308,69 g
– nasycené161,30 g
– nenasycené129,21 g
–– mononenasycené112,25 g
–– polynenasycené16,96 g
––– omega 31,00 g
Vláknina32,65 g
Cholesterol 1,94 g
Sodík 747 mg
Sůl2,26 g
Sacharidy514,25 g
– cukry130,08 g
––– laktóza14,45 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g jablek Jablko čerstvé 400 g
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
50 g 50 g mletých lískových oříšků Lískový ořech mletý 50 g
50 ml 50 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
100 g 100 g strouhané čokolády Čokoláda mléčná 30% 100 g
1 lžíci 1 lžíci moučkového cukru Cukr bílý 25 g
tuk a mouka do formy Mouka pšeničná hladká
kousky kousky jablek na zdobení Cukrářské zdobení

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.