Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Piškotová roláda s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie18 589 kJ /
4 443 kcal
Bílkoviny77,42 g
– z toho živočišné bílkoviny50,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,68 g
Tuky229,80 g
– nasycené120,73 g
– nenasycené88,81 g
–– mononenasycené56,50 g
–– polynenasycené32,31 g
––– omega 35,90 g
Vláknina33,75 g
Cholesterol 1,34 g
Sodík 738 mg
Sůl2,04 g
Sacharidy499,40 g
– cukry388,13 g
––– laktóza32,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
200 ml 200 ml jablečné šťávy Šťáva z jablka 200 ml
3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 45 ml
250 ml 250 ml vody Voda 250 ml
50 g 50 g cukru Cukr bílý 50 g
125 g 125 g cukru Cukr bílý 125 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
125 g 125 g mouky Mouka pšeničná hladká 125 g
1,5 lžičky 1,5 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
50 ml 50 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
50 g 50 g cukru na posyp Cukr bílý 50 g
50 g 50 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 50 g
500 g 500 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 500 ml
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
1 1 vanilkový pudink bez vaření Puding v prášku
125 ml 125 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 125 ml
kousky kousky jablka Jablko čerstvé
meduňka Máta peprná list čerstvá
ořechy Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.