Nutriční hodnoty (Piškotová roláda s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 18 589 kJ / 4 443 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,68 g |
Tuky | 229,80 g |
– nasycené | 120,73 g |
– nenasycené | 88,81 g |
–– mononenasycené | 56,50 g |
–– polynenasycené | 32,31 g |
––– omega 3 | 5,90 g |
Vláknina | 33,75 g |
Cholesterol | 1,34 g |
Sodík | 738 mg |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 499,40 g |
– cukry | 388,13 g |
––– laktóza | 32,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
200 ml 200 ml jablečné šťávy | Šťáva z jablka | 200 ml |
3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 45 ml |
250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
125 g 125 g cukru | Cukr bílý | 125 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
125 g 125 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 125 g |
1,5 lžičky 1,5 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
50 g 50 g cukru na posyp | Cukr bílý | 50 g |
50 g 50 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
500 g 500 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 500 ml |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
1 1 vanilkový pudink bez vaření | Puding v prášku | |
125 ml 125 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 125 ml |
kousky kousky jablka | Jablko čerstvé | |
meduňka | Máta peprná list čerstvá | |
ořechy | Vlašské ořechy |