Nutriční hodnoty (Cheesecake s bílou čokoládou a vanilkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 30 986 kJ / 7 406 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,52 g |
Tuky | 593,68 g |
– nasycené | 352,67 g |
– nenasycené | 228,63 g |
–– mononenasycené | 181,67 g |
–– polynenasycené | 46,97 g |
––– omega 3 | 4,50 g |
Vláknina | 13,33 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 982 mg |
Sůl | 1,68 g |
Sacharidy | 383,77 g |
– cukry | 247,27 g |
––– laktóza | 83,27 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g sušenek (Lotus, máslové) | Sušenka | 350 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
500 g 500 g mascarpone | Mascarpone | 500 g |
500 g 500 g měkkého tvarohu (z vaničky) | Tvaroh polotučný | 500 g |
200 g 200 g smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
1 1 ztužovač Smetana fix | Ztužovač šlehačky | |
200 g 200 g bílé čokolády | Čokoláda mléčná 25% | 200 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté vanilky (nebo aroma) | Vanilka prášek | 2.5 g |