Nutriční hodnoty (Špagety s pestem z řapíkatého celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 412 kJ / 337 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,04 g |
Tuky | 34,62 g |
– nasycené | 13,53 g |
– nenasycené | 19,04 g |
–– mononenasycené | 16,51 g |
–– polynenasycené | 2,53 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 23 mg |
Sodík | 500 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 1,14 g |
– cukry | 0,95 g |
––– laktóza | 0,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 řapíkatý celer- horní část | ||
1 hrst 1 hrst kešu oříšků natural | Kešu | |
1 lžíce 1 lžíce nastrouhaného parmezánu | Parmezán | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje (podle potřeby) | Olej olivový | 11 ml |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžička 1 lžička limetkové šťávy (nebo citronové) | Šťáva z limetky | 5 ml |
větší hoblinky parmezánu k dokončení | Parmezán | |
20 g 20 g slaniny | Špek | 20 g |
2 porce 2 porce špaget | Špagety pšeničné |