Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špagety s pestem z řapíkatého celeru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 412 kJ /
337 kcal
Bílkoviny5,24 g
– z toho živočišné bílkoviny5,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,04 g
Tuky34,62 g
– nasycené13,53 g
– nenasycené19,04 g
–– mononenasycené16,51 g
–– polynenasycené2,53 g
––– omega 30,08 g
Vláknina0,20 g
Cholesterol 23 mg
Sodík 500 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy1,14 g
– cukry0,95 g
––– laktóza0,45 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 řapíkatý celer- horní část
1 hrst 1 hrst kešu oříšků natural Kešu
1 lžíce 1 lžíce nastrouhaného parmezánu Parmezán 15 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje (podle potřeby) Olej olivový 11 ml
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžička 1 lžička limetkové šťávy (nebo citronové) Šťáva z limetky 5 ml
větší hoblinky parmezánu k dokončení Parmezán
20 g 20 g slaniny Špek 20 g
2 porce 2 porce špaget Špagety pšeničné

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.