Nutriční hodnoty (Vepřové srdce na divoko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 358 kJ / 803 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 84,08 g |
– nasycené | 41,04 g |
– nenasycené | 42,04 g |
–– mononenasycené | 36,00 g |
–– polynenasycené | 6,04 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 6,40 g |
– cukry | 0,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vepřové srdce | Srdce vepřové | |
5 5 žampionů | Žampion čerstvý | |
cibule (velká, nakrájená na drobno) | Cibule čerstvá | |
3 stroužky 3 stroužky česneku (prolisované) | Česnek čerstvý | 21 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
koření na divočinu | Provensálské koření | |
kmín | Kmín | |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
špetka špetka skořice | Skořice ceylonská |