Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové srdce na divoko)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 358 kJ /
803 kcal
Bílkoviny4,76 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,26 g
Tuky84,08 g
– nasycené41,04 g
– nenasycené42,04 g
–– mononenasycené36,00 g
–– polynenasycené6,04 g
––– omega 30,10 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,60 g
Sůl4,00 g
Sacharidy6,40 g
– cukry0,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vepřové srdce Srdce vepřové
5 5 žampionů Žampion čerstvý
cibule (velká, nakrájená na drobno) Cibule čerstvá
3 stroužky 3 stroužky česneku (prolisované) Česnek čerstvý 21 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
koření na divočinu Provensálské koření
kmín Kmín
hořčice Hořčice plnotučná
špetka špetka skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.