Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Buchta Himálaje)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie24 837 kJ /
5 936 kcal
Bílkoviny118,38 g
– z toho živočišné bílkoviny51,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny66,66 g
Tuky181,86 g
– nasycené27,86 g
– nenasycené137,49 g
–– mononenasycené95,95 g
–– polynenasycené41,54 g
––– omega 310,91 g
Vláknina26,40 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 610 mg
Sůl1,34 g
Sacharidy943,30 g
– cukry550,50 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1 hrnek 1 hrnek cukru moučka Cukr bílý 250 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa (i více) Kakao prášek 50 g
2 2 kostky tvarohu Tvaroh polotučný
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
1 hrnek 1 hrnek cukru moučka Cukr bílý 250 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
rozinky (možno vynechat) Rozinky
rum (možno vynechat) Rum
tuk Margarín
hrubá mouka Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.