Nutriční hodnoty (Bramborové knedlíky plněné uzeným masem a červené zelí s vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 9 032 kJ / 2 159 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 138,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 103,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,62 g |
Tuky | 40,24 g |
– nasycené | 13,19 g |
– nenasycené | 19,63 g |
–– mononenasycené | 15,24 g |
–– polynenasycené | 4,39 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 35,75 g |
Cholesterol | 453 mg |
Sodík | 399 mg |
Sůl | 0,66 g |
Sacharidy | 266,40 g |
– cukry | 33,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400-500 g 400-500 g uvařeného uzeného libového masa | Vepřová kýta | 450 g |
sádlo | Sádlo vepřové | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
500 g 500 g uvařených brambor ve slupce | Brambor zimní | 500 g |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
100 g 100 g hrubé mouky (i více, podle potřeby) | Mouka pšeničná hrubá | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 menší hlávka červeného zelí | Zelí červené čerstvé | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
2 dl 2 dl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
1/2 1/2 jablka | Jablko čerstvé | 75 g |
cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
sádlo | Sádlo vepřové |