Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborové knedlíky plněné uzeným masem a červené zelí s vínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie9 032 kJ /
2 159 kcal
Bílkoviny138,10 g
– z toho živočišné bílkoviny103,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,62 g
Tuky40,24 g
– nasycené13,19 g
– nenasycené19,63 g
–– mononenasycené15,24 g
–– polynenasycené4,39 g
––– omega 30,16 g
Vláknina35,75 g
Cholesterol 453 mg
Sodík 399 mg
Sůl0,66 g
Sacharidy266,40 g
– cukry33,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400-500 g 400-500 g uvařeného uzeného libového masa Vepřová kýta 450 g
sádlo Sádlo vepřové
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
500 g 500 g uvařených brambor ve slupce Brambor zimní 500 g
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
100 g 100 g hrubé mouky (i více, podle potřeby) Mouka pšeničná hrubá 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
1 1 menší hlávka červeného zelí Zelí červené čerstvé
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kmín Kmín
2 2 hřebíčky Hřebíček
2 dl 2 dl červeného vína Víno červené suché 200 ml
1/2 1/2 jablka Jablko čerstvé 75 g
cukr (podle chuti) Cukr bílý
ocet Ocet lihový
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
sádlo Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.