Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Noky vařené v bramborovo - brokolicovém vývaru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie7 997 kJ /
1 911 kcal
Bílkoviny89,07 g
– z toho živočišné bílkoviny28,59 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,48 g
Tuky28,97 g
– nasycené7,17 g
– nenasycené13,46 g
–– mononenasycené9,15 g
–– polynenasycené4,31 g
––– omega 30,12 g
Vláknina39,95 g
Cholesterol 782 mg
Sodík 6,81 g
Sůl16,71 g
Sacharidy304,83 g
– cukry25,38 g
––– laktóza3,68 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 velká vejce Vejce slepičí 210 g
3/4 dl 3/4 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 75 ml
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
325 ml 325 ml hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 325 g
hrubá mouka na přisypávání (podle potřeby) Mouka pšeničná hrubá
kousek kousek změklého másla (nebo trochu olivového oleje) Máslo kravské
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
3 plátky 3 plátky anglické slaniny Anglická slanina
olej Olej řepkový
1 1 brokolice Brokolice čerstvá 500 g
5 5 brambor Brambor zimní 250 g
2 2 vrchovaté lžičky kmínu Kmín
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.