Nutriční hodnoty (Jablkový koláč s marcipánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 33 180 kJ / 7 930 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,78 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 77,00 g |
Tuky | 414,81 g |
– nasycené | 193,27 g |
– nenasycené | 200,08 g |
–– mononenasycené | 142,28 g |
–– polynenasycené | 57,80 g |
––– omega 3 | 2,07 g |
Vláknina | 66,25 g |
Cholesterol | 2,36 g |
Sodík | 849 mg |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 854,85 g |
– cukry | 532,60 g |
––– laktóza | 9,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg jablek | Jablko čerstvé | 1500 g |
175 g 175 g cukru | Cukr bílý | 175 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
sůl | Sůl mořská | |
citronová šťáva (z 1 citronu) | Šťáva z citrónu | |
300 g 300 g šlehačky | Šlehačka 35% | 300 ml |
375 g 375 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
200 g 200 g marcipánu | Marcipán | 200 g |
100 g 100 g umletých mandlí | Mandle neloupané | 100 g |
1 1 mandlový pudink | Puding v prášku | |
100 g 100 g cukru na polevu | Cukr bílý | 100 g |
4 cl 4 cl Mandlového likéru | Mandlový likér | 40 ml |