Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč s marcipánem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie33 180 kJ /
7 930 kcal
Bílkoviny136,78 g
– z toho živočišné bílkoviny59,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny77,00 g
Tuky414,81 g
– nasycené193,27 g
– nenasycené200,08 g
–– mononenasycené142,28 g
–– polynenasycené57,80 g
––– omega 32,07 g
Vláknina66,25 g
Cholesterol 2,36 g
Sodík 849 mg
Sůl2,04 g
Sacharidy854,85 g
– cukry532,60 g
––– laktóza9,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg jablek Jablko čerstvé 1500 g
175 g 175 g cukru Cukr bílý 175 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
sůl Sůl mořská
citronová šťáva (z 1 citronu) Šťáva z citrónu
300 g 300 g šlehačky Šlehačka 35% 300 ml
375 g 375 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 375 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
200 g 200 g marcipánu Marcipán 200 g
100 g 100 g umletých mandlí Mandle neloupané 100 g
1 1 mandlový pudink Puding v prášku
100 g 100 g cukru na polevu Cukr bílý 100 g
4 cl 4 cl Mandlového likéru Mandlový likér 40 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.