Nutriční hodnoty (Grenadýr s klobásou a houbami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 7 952 kJ / 1 901 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,91 g |
Tuky | 44,77 g |
– nasycené | 22,03 g |
– nenasycené | 20,57 g |
–– mononenasycené | 14,02 g |
–– polynenasycené | 6,56 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 31,90 g |
Cholesterol | 132 mg |
Sodík | 1,34 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 289,15 g |
– cukry | 16,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vařených brambor | Brambor zimní | 300 g |
300 g 300 g uvařených těstovin | Těstoviny pšeničné | 300 g |
150 g 150 g pikantní klobásy | Klobása | 150 g |
200 g 200 g lesních hub | Hřib čerstvý | 200 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 lžičky 2-3 lžičky mleté papriky | Paprika červená sušená | 2.5 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
cibulková nať | Cibulka jarní nať čerstvá |