Nutriční hodnoty (Rychlý jablečný koláč se skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 12 696 kJ / 3 035 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,70 g |
Tuky | 117,52 g |
– nasycené | 29,23 g |
– nenasycené | 78,79 g |
–– mononenasycené | 53,74 g |
–– polynenasycené | 25,05 g |
––– omega 3 | 1,76 g |
Vláknina | 25,05 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 626 mg |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 412,34 g |
– cukry | 218,64 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4-5 4-5 jablek | Jablko čerstvé | 675 g |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
150 g 150 g hery | Margarín | 150 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce rumu | Rum | 25.5 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
skořice | Skořice ceylonská | |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |