Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rychlý jablečný koláč se skořicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie12 696 kJ /
3 035 kcal
Bílkoviny53,74 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,70 g
Tuky117,52 g
– nasycené29,23 g
– nenasycené78,79 g
–– mononenasycené53,74 g
–– polynenasycené25,05 g
––– omega 31,76 g
Vláknina25,05 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 626 mg
Sůl2,04 g
Sacharidy412,34 g
– cukry218,64 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4-5 4-5 jablek Jablko čerstvé 675 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
150 g 150 g hery Margarín 150 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce rumu Rum 25.5 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
skořice Skořice ceylonská
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.