Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podzimní krémová polévka s opečenou slaninou a kapustičkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 118 kJ /
267 kcal
Bílkoviny4,44 g
– z toho živočišné bílkoviny0,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,14 g
Tuky15,30 g
– nasycené7,35 g
– nenasycené7,68 g
–– mononenasycené6,04 g
–– polynenasycené1,64 g
––– omega 30,03 g
Vláknina10,69 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 54 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy25,20 g
– cukry8,12 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
2 plátky 2 plátky celeru z bulvy Celer bulva čerstvá
1 stonek 1 stonek řapíkatého celeru Celer řapíkatý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 větší brambora Brambor zimní 50 g
3 plátky 3 plátky dýně hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá
0,5 0,5 malé cukety Cuketa čerstvá 50 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
libeček (nebo petrželka) Libeček čerstvý
12-15 růžiček 12-15 růžiček kapusty Kapusta hlávková čerstvá
anglická slanina Anglická slanina

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.