Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Základní vývar z morkových kostí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie38 kJ /
9 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 30 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy2,25 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1-2 kg 1-2 kg hovězích morkových kostí Kost hovězí
5 l 5 l vody Voda 5000 ml
sůl Sůl mořská
1-2 lžíce 1-2 lžíce jablečného octa Ocet jablečný 22.5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.