Nutriční hodnoty (Základní vývar z morkových kostí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 38 kJ / 9 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,25 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1-2 kg 1-2 kg hovězích morkových kostí | Kost hovězí | |
5 l 5 l vody | Voda | 5000 ml |
sůl | Sůl mořská | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 22.5 ml |