Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mleté maso s mrkví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 725 kJ /
1 368 kcal
Bílkoviny76,85 g
– z toho živočišné bílkoviny72,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,40 g
Tuky104,61 g
– nasycené38,08 g
– nenasycené60,93 g
–– mononenasycené49,14 g
–– polynenasycené11,78 g
––– omega 31,96 g
Vláknina11,57 g
Cholesterol 284 mg
Sodík 1,59 g
Sůl3,85 g
Sacharidy26,25 g
– cukry13,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300-400 g 300-400 g mletého vepřového masa Vepřová plec 350 g
3 3 větší mrkve Mrkev čerstvá 150 g
80 g 80 g uzené slaniny Špek 80 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
3 lžíce 3 lžíce rajčatového pyré Pyré z červených rajčat 45 g
1 lžička 1 lžička hladké mouky (nemusí být) Mouka pšeničná hladká 4 g
masový vývar (nebo voda) Vývar masový
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
mletý kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
chilli (podle chuti) Chilli paprička sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.