Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapr na zelenině II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 552 kJ /
371 kcal
Bílkoviny16,19 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,19 g
Tuky3,21 g
– nasycené0,84 g
– nenasycené2,09 g
–– mononenasycené0,60 g
–– polynenasycené1,49 g
––– omega 30,00 g
Vláknina49,67 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 845 mg
Sůl1,82 g
Sacharidy46,86 g
– cukry28,93 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 porce 4 porce kapra Kapr
česnek Česnek čerstvý
koření na rybu Pepř černý
sůl Sůl mořská
máslo Máslo kravské
trošku trošku oleje Olej řepkový
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1,5 1,5 cm plátek celeru Celer bulva čerstvá 810 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 papriky Paprika bílá čerstvá
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.