Nutriční hodnoty (Kapr na zelenině II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 552 kJ / 371 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,19 g |
Tuky | 3,21 g |
– nasycené | 0,84 g |
– nenasycené | 2,09 g |
–– mononenasycené | 0,60 g |
–– polynenasycené | 1,49 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 49,67 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 845 mg |
Sůl | 1,82 g |
Sacharidy | 46,86 g |
– cukry | 28,93 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 porce 4 porce kapra | Kapr | |
česnek | Česnek čerstvý | |
koření na rybu | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
máslo | Máslo kravské | |
trošku trošku oleje | Olej řepkový | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1,5 1,5 cm plátek celeru | Celer bulva čerstvá | 810 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |