Nutriční hodnoty (Švýcarské topinky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 369 kJ / 1 044 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 85,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 68,03 g |
– nasycené | 24,48 g |
– nenasycené | 29,53 g |
–– mononenasycené | 24,33 g |
–– polynenasycené | 5,20 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,64 g |
Sodík | 2,10 g |
Sůl | 5,01 g |
Sacharidy | 20,25 g |
– cukry | 13,95 g |
––– laktóza | 9,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 krajíce 4 krajíce staršího chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
olej (nemusí být) | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
česnek | Česnek čerstvý | |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
150 g 150 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
pažitka | Pažitka čerstvá |