Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koprovka z vařeného krůtího krku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 047 kJ /
728 kcal
Bílkoviny15,32 g
– z toho živočišné bílkoviny11,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,12 g
Tuky57,82 g
– nasycené32,26 g
– nenasycené23,92 g
–– mononenasycené18,57 g
–– polynenasycené5,36 g
––– omega 30,50 g
Vláknina6,76 g
Cholesterol 99 mg
Sodík 102 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy35,20 g
– cukry13,08 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
krůtí krk Krůta krky
kořenová zelenina Mrkev čerstvá
cibule Cibule čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
snítka snítka libečku Libeček čerstvý
5 5 celých pepřů Pepř černý
sůl Sůl mořská
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
cca 3/4 l cca 3/4 l vývaru z krku Vývar masový 750 ml
100 g 100 g smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 100 ml
100 g 100 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
svazek svazek kopru Kopr nať čerstvý
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
ocet Ocet lihový
cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.