Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Obrácené řezy s jablky, krémem a šlehačkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 604 kJ /
4 446 kcal
Bílkoviny63,72 g
– z toho živočišné bílkoviny44,19 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,53 g
Tuky236,94 g
– nasycené145,29 g
– nenasycené82,92 g
–– mononenasycené73,98 g
–– polynenasycené8,94 g
––– omega 31,15 g
Vláknina32,71 g
Cholesterol 1,20 g
Sodík 607 mg
Sůl1,64 g
Sacharidy498,44 g
– cukry294,72 g
––– laktóza38,14 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jablek bez jádřinců a slupek Jablko čerstvé 1000 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
50-70 g 50-70 g cukru (podle chuti jablek) Cukr bílý 60 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
100 g 100 g cukru moučka Cukr bílý 100 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
špetka špetka soli Sůl mořská
kůra z 1/2 citronu Citronová kúra čerstvá
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 37.5 ml
700 ml 700 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 700 ml
2 sáčky 2 sáčky vanilkového pudinku Puding v prášku 96 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
šlehačka Šlehačka 35%
oříšky (nebo čokoláda) Lískový ořech

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.