Nutriční hodnoty (Obrácené řezy s jablky, krémem a šlehačkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 18 604 kJ / 4 446 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,19 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,53 g |
Tuky | 236,94 g |
– nasycené | 145,29 g |
– nenasycené | 82,92 g |
–– mononenasycené | 73,98 g |
–– polynenasycené | 8,94 g |
––– omega 3 | 1,15 g |
Vláknina | 32,71 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 607 mg |
Sůl | 1,64 g |
Sacharidy | 498,44 g |
– cukry | 294,72 g |
––– laktóza | 38,14 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg jablek bez jádřinců a slupek | Jablko čerstvé | 1000 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
50-70 g 50-70 g cukru (podle chuti jablek) | Cukr bílý | 60 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
100 g 100 g cukru moučka | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
kůra z 1/2 citronu | Citronová kúra čerstvá | |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 37.5 ml |
700 ml 700 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 700 ml |
2 sáčky 2 sáčky vanilkového pudinku | Puding v prášku | 96 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
šlehačka | Šlehačka 35% | |
oříšky (nebo čokoláda) | Lískový ořech |