Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Německý jablkový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie13 205 kJ /
3 156 kcal
Bílkoviny48,18 g
– z toho živočišné bílkoviny14,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,70 g
Tuky101,47 g
– nasycené58,83 g
– nenasycené37,30 g
–– mononenasycené30,21 g
–– polynenasycené7,09 g
––– omega 30,91 g
Vláknina39,95 g
Cholesterol 523 mg
Sodík 272 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy492,55 g
– cukry306,30 g
––– laktóza8,15 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
máslo na vymazání formy Máslo kravské
strouhanka na vysypání formy Strouhanka pšeničná
8 8 středně velkých jablek Jablko čerstvé 1200 g
2 lžíce 2 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 24 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.