Nutriční hodnoty (Holubce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 14 757 kJ / 3 527 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 226,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 175,29 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,98 g |
Tuky | 59,55 g |
– nasycené | 15,34 g |
– nenasycené | 28,11 g |
–– mononenasycené | 22,85 g |
–– polynenasycené | 5,25 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 28,60 g |
Cholesterol | 1,26 g |
Sodík | 4,72 g |
Sůl | 11,56 g |
Sacharidy | 508,40 g |
– cukry | 48,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 hlávka zelí (průměr cca 16-18 cm) | Zelí bílé čerstvé | |
750 g 750 g mletého vepřového masa (plec nebo krkovice 80% v kombinaci s bůčkem 20%) | Vepřová plec | 750 g |
600 g 600 g rýže | Rýže bílá | 600 g |
2 2 vrchovaté lžičky mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
3 3 hranolky špeku (jako na špikování) | Hranolky fritované | |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
2 dl 2 dl vody | Voda | 200 ml |