Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Holubce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie14 757 kJ /
3 527 kcal
Bílkoviny226,27 g
– z toho živočišné bílkoviny175,29 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,98 g
Tuky59,55 g
– nasycené15,34 g
– nenasycené28,11 g
–– mononenasycené22,85 g
–– polynenasycené5,25 g
––– omega 30,29 g
Vláknina28,60 g
Cholesterol 1,26 g
Sodík 4,72 g
Sůl11,56 g
Sacharidy508,40 g
– cukry48,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 hlávka zelí (průměr cca 16-18 cm) Zelí bílé čerstvé
750 g 750 g mletého vepřového masa (plec nebo krkovice 80% v kombinaci s bůčkem 20%) Vepřová plec 750 g
600 g 600 g rýže Rýže bílá 600 g
2 2 vrchovaté lžičky mleté sladké papriky Paprika červená sušená
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
3 3 hranolky špeku (jako na špikování) Hranolky fritované
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
500 g 500 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 500 g
2 dl 2 dl vody Voda 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.