Nutriční hodnoty (Dušené vepřové se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 286 kJ / 1 024 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,96 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,63 g |
Tuky | 55,76 g |
– nasycené | 23,81 g |
– nenasycené | 28,80 g |
–– mononenasycené | 16,40 g |
–– polynenasycené | 12,40 g |
––– omega 3 | 0,94 g |
Vláknina | 11,35 g |
Cholesterol | 208 mg |
Sodík | 3,02 g |
Sůl | 7,43 g |
Sacharidy | 31,56 g |
– cukry | 7,74 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
320 g 320 g vepřového masa (vepřového) | Vepřová kýta | 320 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
150 g 150 g sterilované fazolky | Zelenina směs sterilovaná | 150 g |
1 kostka 1 kostka masoxu | Bujón hovězí | 10 g |
30 g 30 g mražené nebo sterilované kukuřice | ||
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 2 párky | Párek vepřový | 160 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |