Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušené vepřové se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 286 kJ /
1 024 kcal
Bílkoviny94,59 g
– z toho živočišné bílkoviny90,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,63 g
Tuky55,76 g
– nasycené23,81 g
– nenasycené28,80 g
–– mononenasycené16,40 g
–– polynenasycené12,40 g
––– omega 30,94 g
Vláknina11,35 g
Cholesterol 208 mg
Sodík 3,02 g
Sůl7,43 g
Sacharidy31,56 g
– cukry7,74 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
320 g 320 g vepřového masa (vepřového) Vepřová kýta 320 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
150 g 150 g sterilované fazolky Zelenina směs sterilovaná 150 g
1 kostka 1 kostka masoxu Bujón hovězí 10 g
30 g 30 g mražené nebo sterilované kukuřice
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 2 párky Párek vepřový 160 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.