Nutriční hodnoty (Hnědé krémové žampiony na másle s noky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 993 kJ / 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,78 g |
Tuky | 36,95 g |
– nasycené | 18,24 g |
– nenasycené | 17,82 g |
–– mononenasycené | 15,71 g |
–– polynenasycené | 2,11 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 22,18 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 17,40 g |
– cukry | 7,32 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 porce 2 porce bramborových noků | Noky | |
200 g 200 g krémových žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
100 ml 100 ml vývaru (kuřecí) | Vývar masový | 100 ml |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce sekané petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 špetka 1 špetka mletého kmínu | Kmín mletý | |
1 lžíce 1 lžíce mletých sušených hub (nemusí být) | Houby sušené směs | 15 g |