Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hnědé krémové žampiony na másle s noky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 993 kJ /
476 kcal
Bílkoviny8,66 g
– z toho živočišné bílkoviny0,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,78 g
Tuky36,95 g
– nasycené18,24 g
– nenasycené17,82 g
–– mononenasycené15,71 g
–– polynenasycené2,11 g
––– omega 30,13 g
Vláknina22,18 g
Cholesterol 77 mg
Sodík 33 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy17,40 g
– cukry7,32 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 porce 2 porce bramborových noků Noky
200 g 200 g krémových žampionů Žampion čerstvý 200 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
100 ml 100 ml vývaru (kuřecí) Vývar masový 100 ml
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
1 lžíce 1 lžíce sekané petrželky Petržel nať čerstvá 15 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 špetka 1 špetka mletého kmínu Kmín mletý
1 lžíce 1 lžíce mletých sušených hub (nemusí být) Houby sušené směs 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.