Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec na cibuli s rýží)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 342 kJ /
1 277 kcal
Bílkoviny201,94 g
– z toho živočišné bílkoviny199,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,94 g
Tuky42,50 g
– nasycené10,47 g
– nenasycené21,17 g
–– mononenasycené18,38 g
–– polynenasycené2,78 g
––– omega 30,20 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 521 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy18,90 g
– cukry12,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové plece Vepřová plec 1000 g
3 3 středně velké cibule Cibule čerstvá 210 g
750 ml 750 ml vody Voda 750 ml
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
vařená rýže Rýže bílá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.