Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí maso v zeleninovém kari s hlívou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 800 kJ /
430 kcal
Bílkoviny6,43 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,43 g
Tuky27,61 g
– nasycené15,23 g
– nenasycené11,24 g
–– mononenasycené9,34 g
–– polynenasycené1,90 g
––– omega 30,01 g
Vláknina11,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 81 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy34,61 g
– cukry19,91 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí paličky Paličky kuřecí
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 trs hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová
1 1 malá červená paprika (nebo polovina) Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 malá zelená paprika (nebo polovina) Paprika zelená čerstvá
10 cm 10 cm pórku Pórek čerstvý
1 lžička 1 lžička kari koření Kari 5 g
1 lžička 1 lžička zázvoru Zázvor sušený 7 g
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kurkumy Kurkuma mletá 2.5 g
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
vývar na podlití Vývar masový
100 ml 100 ml kokosového mléka Nápoj kokosový 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.