Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra na zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 347 kJ /
1 995 kcal
Bílkoviny99,11 g
– z toho živočišné bílkoviny93,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,23 g
Tuky151,93 g
– nasycené65,30 g
– nenasycené79,18 g
–– mononenasycené64,54 g
–– polynenasycené14,64 g
––– omega 31,21 g
Vláknina8,50 g
Cholesterol 1,49 g
Sodík 3,88 g
Sůl9,70 g
Sacharidy54,74 g
– cukry26,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g vepřových jater Játra vepřová 450 g
150 g 150 g špeku Špek 150 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
3 3 lahůdkové cibule Cibulka jarní nať čerstvá
1 1 červená masitá paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
5 lžic 5 lžic sladké chilli omáčky Chilli omáčka 75 ml
200 ml 200 ml vývaru Vývar masový 200 ml
150 ml 150 ml rajčatové šťávy Šťáva z rajčete 150 ml
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
1 lžička 1 lžička Solamylu Bramborový škrob 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.