Nutriční hodnoty (Vepřová játra na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 347 kJ / 1 995 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 93,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,23 g |
Tuky | 151,93 g |
– nasycené | 65,30 g |
– nenasycené | 79,18 g |
–– mononenasycené | 64,54 g |
–– polynenasycené | 14,64 g |
––– omega 3 | 1,21 g |
Vláknina | 8,50 g |
Cholesterol | 1,49 g |
Sodík | 3,88 g |
Sůl | 9,70 g |
Sacharidy | 54,74 g |
– cukry | 26,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g vepřových jater | Játra vepřová | 450 g |
150 g 150 g špeku | Špek | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 3 lahůdkové cibule | Cibulka jarní nať čerstvá | |
1 1 červená masitá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
5 lžic 5 lžic sladké chilli omáčky | Chilli omáčka | 75 ml |
200 ml 200 ml vývaru | Vývar masový | 200 ml |
150 ml 150 ml rajčatové šťávy | Šťáva z rajčete | 150 ml |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
1 lžička 1 lžička Solamylu | Bramborový škrob | 5 g |