Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrachová kaše s vajíčkem a párkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 413 kJ /
1 533 kcal
Bílkoviny77,46 g
– z toho živočišné bílkoviny2,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny74,66 g
Tuky46,83 g
– nasycené12,10 g
– nenasycené34,07 g
–– mononenasycené27,66 g
–– polynenasycené6,41 g
––– omega 30,13 g
Vláknina44,12 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 124 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy181,02 g
– cukry26,56 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hráchu (půlený) Hrách žlutý loupaný sušený 300 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
nové koření Nové koření
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
přepuštěné máslo Ghí
100 ml 100 ml smetany (nebo šlehačky) Smetana kravská sladká 12% 100 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce octa Ocet lihový 22.5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.