Nutriční hodnoty (Hrachová kaše s vajíčkem a párkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 413 kJ / 1 533 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 74,66 g |
Tuky | 46,83 g |
– nasycené | 12,10 g |
– nenasycené | 34,07 g |
–– mononenasycené | 27,66 g |
–– polynenasycené | 6,41 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 44,12 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 124 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 181,02 g |
– cukry | 26,56 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hráchu (půlený) | Hrách žlutý loupaný sušený | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
nové koření | Nové koření | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
přepuštěné máslo | Ghí | |
100 ml 100 ml smetany (nebo šlehačky) | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
1-2 lžíce 1-2 lžíce octa | Ocet lihový | 22.5 ml |