Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Masovo kapustové karbanátky z kuřecího mletého masa s restovanou kapustou a bramborem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 443 kJ /
2 018 kcal
Bílkoviny132,54 g
– z toho živočišné bílkoviny98,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,24 g
Tuky55,65 g
– nasycené14,55 g
– nenasycené36,75 g
–– mononenasycené27,21 g
–– polynenasycené9,54 g
––– omega 31,64 g
Vláknina49,72 g
Cholesterol 262 mg
Sodík 762 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy225,80 g
– cukry39,76 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého kuřecího masa Kuře stehno bez kůže 500 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
majoránka Majoránka sušená
2 lžičky 2 lžičky hořčice Hořčice plnotučná 10 g
250 g 250 g kapusty Kapusta hlávková čerstvá 250 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
sůl Sůl mořská
petrželka Petržel nať čerstvá
2 lžičky 2 lžičky oleje Olej řepkový 10 ml
250 g 250 g kapusty Kapusta hlávková čerstvá 250 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.