Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí s mrkvovou omáčkou a bramborovo hráškovou kaší)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 446 kJ /
2 497 kcal
Bílkoviny226,04 g
– z toho živočišné bílkoviny181,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,01 g
Tuky66,79 g
– nasycené18,85 g
– nenasycené43,71 g
–– mononenasycené30,72 g
–– polynenasycené12,99 g
––– omega 34,55 g
Vláknina64,25 g
Cholesterol 449 mg
Sodík 897 mg
Sůl2,05 g
Sacharidy219,09 g
– cukry71,86 g
––– laktóza21,71 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí prsa Kuře prso 700 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
4 lžičky 4 lžičky oleje Olej řepkový 20 ml
oblíbené koření Pepř černý
3 lžičky 3 lžičky oleje Olej řepkový 15 ml
2 2 menší cibule Cibule čerstvá 140 g
300 g 300 g mrkve Mrkev čerstvá 300 g
zázvor Zázvor sušený
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
400 ml 400 ml vývaru (nebo vody) Vývar masový 400 ml
120 ml 120 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 120 ml
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
citron Citrón čerstvý
600 g 600 g brambor Brambor zimní 600 g
120 ml 120 ml mléka (k rozšlehání brambor) Mléko kravské polotučné 1,5% 120 ml
450 g 450 g hrášku Hrášek zelený 450 g
130 ml 130 ml mléka (k rozmixování s hráškem) Mléko kravské polotučné 1,5% 130 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.