Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí špalíky pečené na červeném zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie10 394 kJ /
2 484 kcal
Bílkoviny62,98 g
– z toho živočišné bílkoviny9,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,70 g
Tuky42,95 g
– nasycené17,45 g
– nenasycené21,14 g
–– mononenasycené15,30 g
–– polynenasycené5,84 g
––– omega 30,15 g
Vláknina40,60 g
Cholesterol 286 mg
Sodík 2,15 g
Sůl5,21 g
Sacharidy432,90 g
– cukry50,44 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 horní kuřecí stehna (špalíky) Kuřecí stehenní řízky
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
500 g 500 g sterilovaného červeného zelí Zelí červené sterilované 500 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
60 ml 60 ml červeného vína Víno červené suché 60 ml
1 1 menší jablko Jablko čerstvé 150 g
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
300-400 ml 300-400 ml hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 350 g
1 lžíce 1 lžíce Solamylu Bramborový škrob 15 g
1 1 malé vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
smažená cibulka na sádle Cibule smažená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.