Nutriční hodnoty (Kuřecí špalíky pečené na červeném zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 10 394 kJ / 2 484 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,70 g |
Tuky | 42,95 g |
– nasycené | 17,45 g |
– nenasycené | 21,14 g |
–– mononenasycené | 15,30 g |
–– polynenasycené | 5,84 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 40,60 g |
Cholesterol | 286 mg |
Sodík | 2,15 g |
Sůl | 5,21 g |
Sacharidy | 432,90 g |
– cukry | 50,44 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 horní kuřecí stehna (špalíky) | Kuřecí stehenní řízky | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
500 g 500 g sterilovaného červeného zelí | Zelí červené sterilované | 500 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
60 ml 60 ml červeného vína | Víno červené suché | 60 ml |
1 1 menší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
300-400 ml 300-400 ml hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 350 g |
1 lžíce 1 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
1 1 malé vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
smažená cibulka na sádle | Cibule smažená |