Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový plátek s paprikovým pyré)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 387 kJ /
332 kcal
Bílkoviny19,75 g
– z toho živočišné bílkoviny1,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,78 g
Tuky3,85 g
– nasycené1,32 g
– nenasycené2,12 g
–– mononenasycené1,01 g
–– polynenasycené1,12 g
––– omega 30,01 g
Vláknina21,45 g
Cholesterol 4 mg
Sodík 78 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy44,95 g
– cukry35,23 g
––– laktóza1,63 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 plátky 2 plátky vepřového masa Vepřová kýta
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
trochu trochu mletého šafránu Šafrán sušený
olej Olej řepkový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1/2 1/2 brokolice Brokolice čerstvá 250 g
400 g 400 g nakládané kapie (nebo červených paprík) Paprika červená čerstvá 400 g
2 lžíce 2 lžíce jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 40 ml
1 lžíce 1 lžíce petrželové natě Petržel nať čerstvá 15 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.