Nutriční hodnoty (Vepřový plátek s paprikovým pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 387 kJ / 332 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,78 g |
Tuky | 3,85 g |
– nasycené | 1,32 g |
– nenasycené | 2,12 g |
–– mononenasycené | 1,01 g |
–– polynenasycené | 1,12 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 21,45 g |
Cholesterol | 4 mg |
Sodík | 78 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 44,95 g |
– cukry | 35,23 g |
––– laktóza | 1,63 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 plátky 2 plátky vepřového masa | Vepřová kýta | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
trochu trochu mletého šafránu | Šafrán sušený | |
olej | Olej řepkový | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1/2 1/2 brokolice | Brokolice čerstvá | 250 g |
400 g 400 g nakládané kapie (nebo červených paprík) | Paprika červená čerstvá | 400 g |
2 lžíce 2 lžíce jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 40 ml |
1 lžíce 1 lžíce petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 15 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |