Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 129 kJ /
3 377 kcal
Bílkoviny56,28 g
– z toho živočišné bílkoviny28,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,10 g
Tuky159,44 g
– nasycené91,91 g
– nenasycené57,83 g
–– mononenasycené50,47 g
–– polynenasycené7,36 g
––– omega 30,77 g
Vláknina27,30 g
Cholesterol 1,19 g
Sodík 444 mg
Sůl1,46 g
Sacharidy415,55 g
– cukry221,75 g
––– laktóza2,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g jablek Jablko čerstvé 750 g
citrónová šťáva Šťáva z citrónu
160 g 160 g měkkého másla Máslo kravské 160 g
125 g 125 g cukru Cukr bílý 125 g
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru Cukr vanilkový 20 g
sůl Sůl mořská
1 lžička 1 lžička nastrouhané kůry citrónu Citronová kúra čerstvá 5 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
2 lžičky 2 lžičky kypřícího prášku Kypřící prášek 10 g
2 lžíce 2 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml
tuk na vymazání formy Margarín
moučkový cukr na posypání Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.