Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninový bujón SOUS-VIDE k zamražení)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 20

Energie1 743 kJ /
417 kcal
Bílkoviny16,15 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,15 g
Tuky3,42 g
– nasycené0,86 g
– nenasycené2,09 g
–– mononenasycené0,98 g
–– polynenasycené1,11 g
––– omega 30,00 g
Vláknina36,91 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 308 mg
Sůl0,62 g
Sacharidy65,24 g
– cukry38,65 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g ledu Led
200 g 200 g cibule Cibule čerstvá 200 g
200 g 200 g mrkve Mrkev čerstvá 200 g
100 g 100 g řapíkatého celeru Celer řapíkatý 100 g
100 g 100 g pórku Pórek čerstvý 100 g
100 g 100 g petržele Petržel kořenová čerstvá 100 g
100 g 100 g papriky Paprika bílá čerstvá 100 g
50 g 50 g žampionů (bílé) Žampion čerstvý 50 g
50 g 50 g rajčat Rajče červené čerstvé 50 g
10 g 10 g libečku Libeček čerstvý 10 g
10 g 10 g petrželky Petržel nať čerstvá 10 g
1 g 1 g semínek koriandru Koriandr semena 1 g
1 g 1 g celého černého pepře Pepř černý 1 g
1 g 1 g tymiánu Tymián sušený 1 g
3 3 čerstvé bobkové listy Bobkový list sušený
0,5 g 0,5 g mletého badyánu (nebo nové koření) Badyán 0.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.