Nutriční hodnoty (Jjimdak - korejské dušené kuře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 662 kJ / 1 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,44 g |
Tuky | 41,97 g |
– nasycené | 7,15 g |
– nenasycené | 32,30 g |
–– mononenasycené | 16,76 g |
–– polynenasycené | 15,53 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 16,40 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 2,32 g |
Sůl | 4,92 g |
Sacharidy | 150,09 g |
– cukry | 42,53 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuře (nebo 4 kuřecí stehna) | Kuře | |
2 2 větší brambory | Brambor zimní | 100 g |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 sladký brambor (batát) | Topinambur čerstvý | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 zelená chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
1 1 červená chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
100 g 100 g rýžových (skleněných) nudlí | Těstoviny pšeničné | 100 g |
5 lžic 5 lžic sójové světlé omáčky | ||
1 lžíce 1 lžíce tmavé sójové omáčky | Sójová omáčka Shoyu | 15 ml |
2 lžíce 2 lžíce ústřicové omáčky | Ústřicová omáčka | 30 ml |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
2 cm 2 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce kukuřičného sirupu (nebo medu) | Sirup kukuřičný | 15 ml |
2 lžíce 2 lžíce rýžového vína | Rýžové víno | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce chilli vloček (nebo 2-3 sušené celé chilli papričky) | Chilli paprička sušená | |
2 lžíce 2 lžíce hnědého třtinového cukru | Cukr třtinový | 24 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého pepře | Pepř černý mletý | 1.25 g |
2 lžíce 2 lžíce sezamového oleje | Olej sezamový | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce sezamových semínek | Sezam loupaný | 15 g |