Nutriční hodnoty (Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 45 826 kJ / 10 953 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 887,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 887,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 822,50 g |
– nasycené | 212,50 g |
– nenasycené | 431,75 g |
–– mononenasycené | 353,25 g |
–– polynenasycené | 78,50 g |
––– omega 3 | 3,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,15 g |
Sodík | 2,78 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2,5 kg 2,5 kg vepřové kýty | Vepřová kýta | 2500 g |
2,5 kg 2,5 kg bůčku bez kostí a kůže | Vepřový bok | 2500 g |
95 95 g rychlosoli Praganda (na 1 kg masa 19 g soli) | Rychlosůl | |
kůže z bůčku | Vepřová kůže | |
převařená voda | Voda | |
vepřové sádlo | Sádlo vepřové |