Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie45 826 kJ /
10 953 kcal
Bílkoviny887,50 g
– z toho živočišné bílkoviny887,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky822,50 g
– nasycené212,50 g
– nenasycené431,75 g
–– mononenasycené353,25 g
–– polynenasycené78,50 g
––– omega 33,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 2,15 g
Sodík 2,78 g
Sůl5,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2,5 kg 2,5 kg vepřové kýty Vepřová kýta 2500 g
2,5 kg 2,5 kg bůčku bez kostí a kůže Vepřový bok 2500 g
95 95 g rychlosoli Praganda (na 1 kg masa 19 g soli) Rychlosůl
kůže z bůčku Vepřová kůže
převařená voda Voda
vepřové sádlo Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.