Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Švej-žu-žu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie6 552 kJ /
1 566 kcal
Bílkoviny121,55 g
– z toho živočišné bílkoviny116,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,69 g
Tuky91,00 g
– nasycené19,02 g
– nenasycené52,58 g
–– mononenasycené39,48 g
–– polynenasycené13,10 g
––– omega 32,21 g
Vláknina14,96 g
Cholesterol 758 mg
Sodík 3,77 g
Sůl9,12 g
Sacharidy60,10 g
– cukry18,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce Solamylu Bramborový škrob 30 g
1 lžička 1 lžička kari Kari 5 g
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
1 lžička 1 lžička pálivé papriky (nebo 1 menší feferonka) Paprika pálivá 6 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
1 lžička 1 lžička pepře Pepř černý 5 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
kousek kousek uzeného špeku Špek
1/2 kg 1/2 kg krkovice (nebo plecka, kotlety) Vepřová krkovice 500 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
kousek kousek hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.