Nutriční hodnoty (Ukrajinský jahodový kysel)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 822 kJ / 1 153 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 0,90 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,72 g |
–– mononenasycené | 0,12 g |
–– polynenasycené | 0,60 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 281,00 g |
– cukry | 218,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g jahod | Jahody čerstvé | 300 g |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
5 lžic 5 lžic Solamylu | Bramborový škrob | 75 g |