Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sýrové špízy s tatarkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 134 kJ /
1 466 kcal
Bílkoviny58,84 g
– z toho živočišné bílkoviny56,69 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,15 g
Tuky131,09 g
– nasycené40,02 g
– nenasycené80,77 g
–– mononenasycené33,36 g
–– polynenasycené47,41 g
––– omega 31,18 g
Vláknina0,10 g
Cholesterol 550 mg
Sodík 2,54 g
Sůl6,30 g
Sacharidy12,69 g
– cukry10,74 g
––– laktóza10,74 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g eidamu Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
100 g 100 g goudy Gouda 45% t. v s. 100 g
1 1 camembert Camembert
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 15 ml
strouhanka Strouhanka pšeničná
špetka špetka soli Sůl mořská
sádlo (nebo olej) Sádlo vepřové
100 g 100 g majonézy Majonéza 100 g
1 1 nakládaná okurka Okurka salátová čerstvá
1 1 bílá část jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1/2 lžičky 1/2 lžičky hořčice Hořčice plnotučná 2.5 g
špetka špetka cukru Cukr bílý
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
kapary (nebo ančovička, nemusí být) Kapary

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.