Nutriční hodnoty (Hovězí vývar s játrovými knedlíčky/nudlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 14 188 kJ / 3 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 366,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 331,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,34 g |
Tuky | 121,97 g |
– nasycené | 55,24 g |
– nenasycené | 50,77 g |
–– mononenasycené | 36,85 g |
–– polynenasycené | 13,92 g |
––– omega 3 | 1,08 g |
Vláknina | 52,82 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 1,89 g |
Sůl | 4,26 g |
Sacharidy | 184,93 g |
– cukry | 48,54 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hovězích kostí (harfy, oháňka, morková kost) | Kost hovězí | 1000 g |
200 g 200 g cibule | Cibule čerstvá | 200 g |
200 g 200 g mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
200 g 200 g petržele | Petržel kořenová čerstvá | 200 g |
200 g 200 g celeru | Celer bulva čerstvá | 200 g |
200 g 200 g pórku | Pórek čerstvý | 200 g |
10 kuliček 10 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
2,5 l 2,5 l vody | Voda | 2500 ml |
80 g 80 g mrkve | Mrkev čerstvá | 80 g |
80 g 80 g celeru | Celer bulva čerstvá | 80 g |
80 g 80 g cukety | Cuketa čerstvá | 80 g |
100 g 100 g jater | Játra vepřová | 100 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
5 g 5 g česneku | Česnek čerstvý | 5 g |
40 g 40 g strouhanky | Strouhanka pšeničná | 40 g |
sůl | Sůl mořská | |
100 g 100 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sekaná petrželka | Petržel nať čerstvá |