Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí vývar s játrovými knedlíčky/nudlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie14 188 kJ /
3 391 kcal
Bílkoviny366,10 g
– z toho živočišné bílkoviny331,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,34 g
Tuky121,97 g
– nasycené55,24 g
– nenasycené50,77 g
–– mononenasycené36,85 g
–– polynenasycené13,92 g
––– omega 31,08 g
Vláknina52,82 g
Cholesterol 1,28 g
Sodík 1,89 g
Sůl4,26 g
Sacharidy184,93 g
– cukry48,54 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hovězích kostí (harfy, oháňka, morková kost) Kost hovězí 1000 g
200 g 200 g cibule Cibule čerstvá 200 g
200 g 200 g mrkve Mrkev čerstvá 200 g
200 g 200 g petržele Petržel kořenová čerstvá 200 g
200 g 200 g celeru Celer bulva čerstvá 200 g
200 g 200 g pórku Pórek čerstvý 200 g
10 kuliček 10 kuliček černého pepře Pepř černý
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
2,5 l 2,5 l vody Voda 2500 ml
80 g 80 g mrkve Mrkev čerstvá 80 g
80 g 80 g celeru Celer bulva čerstvá 80 g
80 g 80 g cukety Cuketa čerstvá 80 g
100 g 100 g jater Játra vepřová 100 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
5 g 5 g česneku Česnek čerstvý 5 g
40 g 40 g strouhanky Strouhanka pšeničná 40 g
sůl Sůl mořská
100 g 100 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sekaná petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.