Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnový salát s paprikami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 715 kJ /
410 kcal
Bílkoviny14,40 g
– z toho živočišné bílkoviny4,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,20 g
Tuky18,00 g
– nasycené10,86 g
– nenasycené6,03 g
–– mononenasycené4,98 g
–– polynenasycené1,05 g
––– omega 30,15 g
Vláknina13,80 g
Cholesterol 54 mg
Sodík 144 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy40,65 g
– cukry35,70 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g kedluben Kedluben čerstvý 300 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 žlutá paprika Paprika žlutá čerstvá 150 g
150 ml 150 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 150 ml
citron Citrón čerstvý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.