Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní vepřová játra a květáková rýže)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 593 kJ /
859 kcal
Bílkoviny119,39 g
– z toho živočišné bílkoviny116,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,93 g
Tuky23,53 g
– nasycené6,91 g
– nenasycené9,53 g
–– mononenasycené6,53 g
–– polynenasycené2,99 g
––– omega 30,14 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 1,87 g
Sodík 595 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy40,26 g
– cukry13,26 g
––– laktóza0,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřových jater Játra vepřová 600 g
olej Olej řepkový
chilli koření Chilli paprička mletá
rozmarýn Rozmarýn sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
česnek Česnek čerstvý
1 lžička 1 lžička másla Máslo kravské 8 g
1 1 menší květák Květák čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
česnek Česnek čerstvý
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.