Nutriční hodnoty (Pikantní vepřová játra a květáková rýže)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 593 kJ / 859 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,46 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,93 g |
Tuky | 23,53 g |
– nasycené | 6,91 g |
– nenasycené | 9,53 g |
–– mononenasycené | 6,53 g |
–– polynenasycené | 2,99 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 1,87 g |
Sodík | 595 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 40,26 g |
– cukry | 13,26 g |
––– laktóza | 0,06 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřových jater | Játra vepřová | 600 g |
olej | Olej řepkový | |
chilli koření | Chilli paprička mletá | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
česnek | Česnek čerstvý | |
1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
česnek | Česnek čerstvý | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |