Nutriční hodnoty (Hruškový dezert)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 241 kJ / 1 253 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,73 g |
Tuky | 9,14 g |
– nasycené | 5,35 g |
– nenasycené | 3,17 g |
–– mononenasycené | 2,21 g |
–– polynenasycené | 0,96 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 16,56 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 223 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 230,66 g |
– cukry | 172,76 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 pevné hrušky | Hruška čerstvá | 520 g |
0,5 dcl 0,5 dcl jablečného moštu | Šťáva z jablka | 50 ml |
0,5 dcl 0,5 dcl bílého vína | Víno bílé suché | 50 ml |
3 lžičky 3 lžičky medu | Med nepasterovaný | 54 g |
kousek kousek celé skořice | Skořice ceylonská | |
1 hvězdička 1 hvězdička badyánu | Badyán | 1 g |
asi 8 8 hřebíčků | Hřebíček | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce rumu | Rum | 42.5 ml |
1/2 l 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
1 sáček 1 sáček čokoládového pudinku | Puding v prášku | 48 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
šlehačka | Šlehačka 35% |