Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruškový dezert)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 241 kJ /
1 253 kcal
Bílkoviny19,73 g
– z toho živočišné bílkoviny17,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,73 g
Tuky9,14 g
– nasycené5,35 g
– nenasycené3,17 g
–– mononenasycené2,21 g
–– polynenasycené0,96 g
––– omega 30,23 g
Vláknina16,56 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 223 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy230,66 g
– cukry172,76 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 pevné hrušky Hruška čerstvá 520 g
0,5 dcl 0,5 dcl jablečného moštu Šťáva z jablka 50 ml
0,5 dcl 0,5 dcl bílého vína Víno bílé suché 50 ml
3 lžičky 3 lžičky medu Med nepasterovaný 54 g
kousek kousek celé skořice Skořice ceylonská
1 hvězdička 1 hvězdička badyánu Badyán 1 g
asi 8 8 hřebíčků Hřebíček
2-3 lžíce 2-3 lžíce rumu Rum 42.5 ml
1/2 l 1/2 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
1 sáček 1 sáček čokoládového pudinku Puding v prášku 48 g
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
šlehačka Šlehačka 35%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.