Nutriční hodnoty (Vepřové kari)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 187 kJ / 2 196 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,13 g |
Tuky | 70,59 g |
– nasycené | 31,96 g |
– nenasycené | 33,61 g |
–– mononenasycené | 27,50 g |
–– polynenasycené | 6,10 g |
––– omega 3 | 1,17 g |
Vláknina | 25,45 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 256 mg |
Sůl | 0,48 g |
Sacharidy | 270,10 g |
– cukry | 51,60 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 400 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce kari | Kari | 15 g |
30 g 30 g rozinek | Rozinky | 30 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
250 g 250 g rýže | Rýže bílá | 250 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce kari | Kari | 15 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |