Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové kari)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 187 kJ /
2 196 kcal
Bílkoviny108,48 g
– z toho živočišné bílkoviny84,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,13 g
Tuky70,59 g
– nasycené31,96 g
– nenasycené33,61 g
–– mononenasycené27,50 g
–– polynenasycené6,10 g
––– omega 31,17 g
Vláknina25,45 g
Cholesterol 288 mg
Sodík 256 mg
Sůl0,48 g
Sacharidy270,10 g
– cukry51,60 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřové kýty Vepřová kýta 400 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžíce 1 lžíce kari Kari 15 g
30 g 30 g rozinek Rozinky 30 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
sůl Sůl mořská
250 g 250 g rýže Rýže bílá 250 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce kari Kari 15 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.