Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Benátská kuřecí játra)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie4 022 kJ /
961 kcal
Bílkoviny91,43 g
– z toho živočišné bílkoviny84,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,93 g
Tuky27,19 g
– nasycené8,22 g
– nenasycené12,10 g
–– mononenasycené8,44 g
–– polynenasycené3,66 g
––– omega 30,03 g
Vláknina28,14 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 401 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy65,84 g
– cukry29,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
400 g 400 g cibule Cibule čerstvá 400 g
1 1 menší červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
olivový olej (podle potřeby) Olej olivový
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
100 ml 100 ml drůbežího vývaru Vývar kuřecí 100 ml
1 lžíce 1 lžíce balzamiko octa Ocet balsamikový bílý 20 ml
špetka špetka cukru (podle chuti) Cukr bílý
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.