Nutriční hodnoty (Benátská kuřecí játra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 022 kJ / 961 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,93 g |
Tuky | 27,19 g |
– nasycené | 8,22 g |
– nenasycené | 12,10 g |
–– mononenasycené | 8,44 g |
–– polynenasycené | 3,66 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 28,14 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 401 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 65,84 g |
– cukry | 29,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
400 g 400 g cibule | Cibule čerstvá | 400 g |
1 1 menší červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
olivový olej (podle potřeby) | Olej olivový | |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
100 ml 100 ml drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce balzamiko octa | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
špetka špetka cukru (podle chuti) | Cukr bílý | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |