Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (“Mokrý” banana bread)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 340 kJ /
2 949 kcal
Bílkoviny62,53 g
– z toho živočišné bílkoviny30,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,53 g
Tuky145,73 g
– nasycené53,42 g
– nenasycené81,06 g
–– mononenasycené61,63 g
–– polynenasycené19,43 g
––– omega 34,75 g
Vláknina16,95 g
Cholesterol 987 mg
Sodík 3,63 g
Sůl9,37 g
Sacharidy339,54 g
– cukry157,89 g
––– laktóza5,54 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3-4 3-4 zralé banány Banán čerstvý 315 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
250 g 250 g mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
80 g 80 g cukru krupice Cukr bílý 80 g
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 8 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
50 ml 50 ml oleje Olej řepkový 50 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.