Nutriční hodnoty (“Mokrý” banana bread)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 340 kJ / 2 949 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,53 g |
Tuky | 145,73 g |
– nasycené | 53,42 g |
– nenasycené | 81,06 g |
–– mononenasycené | 61,63 g |
–– polynenasycené | 19,43 g |
––– omega 3 | 4,75 g |
Vláknina | 16,95 g |
Cholesterol | 987 mg |
Sodík | 3,63 g |
Sůl | 9,37 g |
Sacharidy | 339,54 g |
– cukry | 157,89 g |
––– laktóza | 5,54 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3-4 3-4 zralé banány | Banán čerstvý | 315 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
250 g 250 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
80 g 80 g cukru krupice | Cukr bílý | 80 g |
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 8 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |