Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pomalu pečené vepřové koleno)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie553 kJ /
132 kcal
Bílkoviny1,26 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,26 g
Tuky0,08 g
– nasycené0,04 g
– nenasycené0,04 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,04 g
––– omega 30,00 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 18,00 g
Sůl45,00 g
Sacharidy31,30 g
– cukry25,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 přední vepřové koleno Vepřové koleno bez kosti
3 lžíce 3 lžíce soli Sůl mořská 45 g
nové koření Nové koření
pepř Pepř černý
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 25 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.