Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí zadní na divoko)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie8 380 kJ /
2 003 kcal
Bílkoviny187,48 g
– z toho živočišné bílkoviny182,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,28 g
Tuky110,22 g
– nasycené53,06 g
– nenasycené54,84 g
–– mononenasycené46,43 g
–– polynenasycené8,41 g
––– omega 30,20 g
Vláknina15,80 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 2,31 g
Sůl5,60 g
Sacharidy34,90 g
– cukry20,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g hovězího zadního masa Hovězí kýta 800 g
sůl Sůl mořská
400 g 400 g kořenové zeleniny Mrkev čerstvá 400 g
200 ml 200 ml vody (podle potřeby) Voda 200 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
6 kuliček 6 kuliček nového koření Nové koření
6 kuliček 6 kuliček pepře Pepř černý
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
4 kuličky 4 kuličky jalovce Jalovec sušený
100 g 100 g špeku Špek 100 g
150 ml 150 ml červeného suchého vína Víno červené suché 150 ml
ocet Ocet lihový
cukr Cukr bílý
citronová šťáva Šťáva z citrónu
kousek kousek másla Máslo kravské
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.