Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na červené cibuli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 629 kJ / 1 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,92 g |
Tuky | 66,59 g |
– nasycené | 34,08 g |
– nenasycené | 25,36 g |
–– mononenasycené | 21,23 g |
–– polynenasycené | 4,13 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 10,54 g |
Cholesterol | 2,61 g |
Sodík | 3,57 g |
Sůl | 8,90 g |
Sacharidy | 36,32 g |
– cukry | 10,84 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
400 ml 400 ml vody | Voda | 400 ml |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 špetka 1 špetka mletého černého pepře | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |