Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na červené cibuli)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 629 kJ /
1 106 kcal
Bílkoviny88,27 g
– z toho živočišné bílkoviny84,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,92 g
Tuky66,59 g
– nasycené34,08 g
– nenasycené25,36 g
–– mononenasycené21,23 g
–– polynenasycené4,13 g
––– omega 30,16 g
Vláknina10,54 g
Cholesterol 2,61 g
Sodík 3,57 g
Sůl8,90 g
Sacharidy36,32 g
– cukry10,84 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
2 2 červené cibule Cibule červená čerstvá 138 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
400 ml 400 ml vody Voda 400 ml
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 špetka 1 špetka mletého černého pepře Pepř černý mletý
olej Olej řepkový
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.