Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krkovička pečená na bramborách a zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 474 kJ /
1 308 kcal
Bílkoviny112,09 g
– z toho živočišné bílkoviny99,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,59 g
Tuky53,68 g
– nasycené13,63 g
– nenasycené25,62 g
–– mononenasycené19,69 g
–– polynenasycené5,93 g
––– omega 30,38 g
Vláknina20,93 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 360 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy86,60 g
– cukry27,65 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové krkovice Vepřová krkovice 500 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
6 6 středně velkých brambor Brambor zimní 300 g
1-2 1-2 cibule (podle velikosti a chuti) Cibule čerstvá 105 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
1 lžička 1 lžička adžiky Adžika 5 g
snítka snítka rozmarýnu (nebo tymiánu) Rozmarýn sušený
sádlo na smažení a vymazání pekáčku (nebo olej) Sádlo vepřové
domácí lečo Zelenina směs sterilovaná
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 bílá paprika Paprika bílá čerstvá
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatové pasty z tuby Protlak rajčatový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.