Nutriční hodnoty (Krkovička pečená na bramborách a zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 474 kJ / 1 308 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,59 g |
Tuky | 53,68 g |
– nasycené | 13,63 g |
– nenasycené | 25,62 g |
–– mononenasycené | 19,69 g |
–– polynenasycené | 5,93 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 20,93 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 86,60 g |
– cukry | 27,65 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové krkovice | Vepřová krkovice | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
6 6 středně velkých brambor | Brambor zimní | 300 g |
1-2 1-2 cibule (podle velikosti a chuti) | Cibule čerstvá | 105 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
1 lžička 1 lžička adžiky | Adžika | 5 g |
snítka snítka rozmarýnu (nebo tymiánu) | Rozmarýn sušený | |
sádlo na smažení a vymazání pekáčku (nebo olej) | Sádlo vepřové | |
domácí lečo | Zelenina směs sterilovaná | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1 lžíce 1 lžíce rajčatové pasty z tuby | Protlak rajčatový |