Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 697 kJ /
2 557 kcal
Bílkoviny118,41 g
– z toho živočišné bílkoviny80,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,36 g
Tuky90,08 g
– nasycené30,16 g
– nenasycené52,80 g
–– mononenasycené40,54 g
–– polynenasycené12,25 g
––– omega 30,93 g
Vláknina55,28 g
Cholesterol 260 mg
Sodík 3,77 g
Sůl8,95 g
Sacharidy293,36 g
– cukry46,84 g
––– laktóza0,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
500 g 500 g mletého masa Vepřový ořez 500 g
200-250 g 200-250 g mražené zeleniny Mrkev mražená 225 g
1 1 rajčatový protlak Protlak rajčatový
300-400 ml 300-400 ml rajčatového pyré Pyré z červených rajčat 350 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 lžíce 1 lžíce sušeného česneku Česnek sušený 15 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 lžička 1 lžička pepře Pepř černý 5 g
1 lžička 1 lžička kurkumy Kurkuma mletá 5 g
1 lžička 1 lžička sušené petržele Petržel nať sušená 5 g
1 lžička 1 lžička másla Máslo kravské 8 g
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
1,5 kg 1,5 kg brambor Brambor zimní 1500 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.