Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 697 kJ / 2 557 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,36 g |
Tuky | 90,08 g |
– nasycené | 30,16 g |
– nenasycené | 52,80 g |
–– mononenasycené | 40,54 g |
–– polynenasycené | 12,25 g |
––– omega 3 | 0,93 g |
Vláknina | 55,28 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 3,77 g |
Sůl | 8,95 g |
Sacharidy | 293,36 g |
– cukry | 46,84 g |
––– laktóza | 0,06 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
200-250 g 200-250 g mražené zeleniny | Mrkev mražená | 225 g |
1 1 rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
300-400 ml 300-400 ml rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 350 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce sušeného česneku | Česnek sušený | 15 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 lžička 1 lžička pepře | Pepř černý | 5 g |
1 lžička 1 lžička kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
1 lžička 1 lžička sušené petržele | Petržel nať sušená | 5 g |
1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
1,5 kg 1,5 kg brambor | Brambor zimní | 1500 g |