Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sous vide dezert Pot de Caramel)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 666 kJ /
1 593 kcal
Bílkoviny22,92 g
– z toho živočišné bílkoviny22,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky114,78 g
– nasycené68,03 g
– nenasycené38,85 g
–– mononenasycené34,10 g
–– polynenasycené4,75 g
––– omega 30,81 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 952 mg
Sodík 179 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy117,16 g
– cukry116,12 g
––– laktóza16,12 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g krupicového cukru Cukr bílý 100 g
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
zakysaná smetana k podávání Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.