Nutriční hodnoty (Sous vide dezert Pot de Caramel)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 666 kJ / 1 593 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 114,78 g |
– nasycené | 68,03 g |
– nenasycené | 38,85 g |
–– mononenasycené | 34,10 g |
–– polynenasycené | 4,75 g |
––– omega 3 | 0,81 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 952 mg |
Sodík | 179 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 117,16 g |
– cukry | 116,12 g |
––– laktóza | 16,12 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g krupicového cukru | Cukr bílý | 100 g |
40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
zakysaná smetana k podávání | Smetana kravská zakysaná 12% |